photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg
 

**
 
.************************************ ImageFra.me ╔►Testoni njohurin tuaj ne kuiz perfito njohuri islame ◄╗    Ju lutemi qe ti LEXONI rregullat Flm per Mirkuptim

...Qdo rregull që nuk zbaton është mekruh (e pa pelqyer apo Mekat) keni frig All-llahun Xh.Sh...

1.Ne chat përgjigjen vetëm hoxhallarët.

2.Nuk lejohtë debati në chat këtu bisedohet vetem rreth islamit

3.
Nuk lejohet postimi i linkave te website te tjerë në chat.

4.Nuk lejohet te postohen email adresat MSN në chat.

5.Nuk lejohen bisedat personale.

6.Ndalohen bisedat personale në chat, sidomos ato në mes të vëllezërve dhe motrave Pos selamit.

7.
Ju faliminderit per Mirëkuptim

                                             


        Alla-llahu xh.sh ju shperblef per viziten ue selamu alejkum
 
********************************************

 photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg photo pop.jpg
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=